AnasayfaUniversityTeoloji Üniversitesi hakkında kısa tarihçe…

Teoloji Üniversitesi hakkında kısa tarihçe…

  • Profesör İsmail YETİŞ tarafından 2009’da kurulmuştur.
  • Gelir amacı gütmeyen bir yüksek öğretim kurumudur.

İlahiyat Üniversitesi, 2009 yılında İslami bilginin yayılması için çevrimiçi bir platform olarak başladı. Şu anda profesör ve üniversite başkanı olan İsmail Yetis tarafından, insanların İslam hakkında kapsamlı ve akademik bir bilgi edinmeleri için yapılandırılmış bir yol olarak kuruldu. Üç yıl sonra,  bir sonraki adımın zamanı gelmişti. 2017 yılında, Üniversite Colorado’da ayrı bir yere taşındı ve İlahiyat Üniversitesi oldu.

​İlahiyat Üniversitesi’nde uzaktan eğitim; Görsel ve akustik derslerin tamamen sanal bir ortamda, mevcut bilgisayar teknolojileri ile 7 gün 24 saat kampüse gelmek zorunda kalmadan, zaman ve mekandan tamamen bağımsız olarak yapılması, mevcut koşullar altında bilgisayar ortamında eğitim ve öğretimin hızla yürütüldüğü akılcı, çağdaş, yenilikçi bir eğitim sistemidir.

​​İlahiyat Üniversitesi LİSANS – YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA TEZİ

​​BA, MA, Dr. / PhD. dereceleri iki ila üç yıl içinde tamamlanabilir veya birkaç yıl içinde yarı zamanlı olarak tamamlanabilir. İlahiyat Üniversitesi Akademilerinin müfredatı, çeşitli konularda öğretilen tüm fakültelerin kapsamlı bir çalışmasını sunmaktadır. Öğrenciler sorgulama, analiz etme, uygulama ve eleştirme araçlarını geliştirirler.

%100 ÇEVRIMiÇi – Dünyanın herhangi bir yerinde internet bağlantısı varsa orada eğitim görebilirsiniz.

İlahiyat Üniversitesi’nin dersleri, öğrenciler için sofistike öğrenme portalı aracılığıyla tamamen çevrimiçi olarak sunulmaktadır. Öğrenci öğrenme portalı, öğrencilerin dersleri için çevrimiçi çalışmalarını sağlayan çevrimiçi bir öğrenme yönetim sistemidir. Bu yenilikçi teknoloji, öğrenmek için ders almak veya işten izin almak zorunda kalmayacağınız anlamına gelir. İlahiyat Üniversitesi’nin yüksek kaliteli çevrimiçi eğitimi, evinizin, işyerinizin, kütüphanelerinizin veya dünyanın herhangi bir yerinde internet bağlantısı olan herhangi bir yerin rahatlığında yapılabilir. Bir İlahiyat Üniversitesi Akademisi ile, öğrenciler öğrenme saatlerini seçme ve çevrimiçi ilerlemelerini izleme konusunda tam bir esneklikle kendi hızlarında ve kendi zamanlarında çevrimiçi bir kurs alabilirler. Programa günde 24 saat, haftada 7 gün ve yılda 365 gün erişebilirsiniz.

​​İlahiyat Üniversitesi’nin lisans programları, bir yurtta tam zamanlı eğitim fırsatlarını takip etmek için mevcut işlerini bırakamayan veya isteksiz olan profesyonellere yöneliktir. İşbirliği yapan kurumlarda okumak için zengin çalışma seçenekleri ve fırsatları sunarak farklı inançlara sahip profesyonellere kaliteli bir eğitim sağlamaya çalışıyoruz. İlahiyat Üniversitesi, hem kendi aralarında hem de diğer gelenekler ve toplumla gelişen ilişkilerinde daha derin bir birlik duygusu arayışını güçlendirmek için geleneksel ve ortaya çıkan çalışma biçimlerinin geniş spektrumuyla ilgilenen inanç toplulukları içindekilere hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

Share: 

No comments yet! You be the first to comment.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kategoriler
Arşivler